15/9/15

Olabautyú camina per l'Alzheimer

2 comentaris:
 



Olabautyú ja fa 9 mesos que treballa en l'àmbit de la comunicació integral (assessorament, serveis de gabinet de premsa, community manager i viodeografia/storytelling, etc.) per a una entitat encomiable, com és l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer del Maresme (AFAM). Es tracta d'una entitat molt proactiva que ho dóna tot per als 400 familiars associats que, directa o indirectament, conviuen amb l'Alzheimer i altres demències neurodegeneratives.

Enguany, l'organització està de celebració: commemora 20 anys de presència a la comarca del Maresme, dues dècades avançant junts en el camí de l'Alzheimer, una malaltia que continua sense cap tipus de tractament preventiu ni curatiu i que, degut al creixent envelliment de la població i l'augment de l'esperança de vida, cada vegada afecta més persones.

És per això que durant 8 anys consecutius, l'Associació, amb la destacable i imprescindible col·laboració de voluntaris, institucions, comerços, mitjans de comunicació i empreses de la ciutat i del Maresme, organitza la caminada popular "Mataró Camina per l'Alzheimer", una marxa solidària que busca sensibilitzar la societat sobre aquesta malaltia neurodegenerativa i, al mateix temps, recaptar fons per a la creació de serveis, programes d'ajuda i altres accions i activitats en benefici de les famílies afectades.

Any rere any, la Caminada de l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer creix tant en participació ciutadana com en el nombre d'entitats que s'hi aboquen per posar el seu granet de sorra solidari. En aquest cas, Olabautyú ha realitzat el vídeo promocional d'aquesta VIII edició de la "Mataró Camina per l'Alzheimer". 


Així doncs, anoteu el 4 d'octubre a les vostres agendes i sumeu-vos a la causa! Natura, esport, diversió i salut per una boca causa. 

Les inscripcions estan obertes i es basen en la compra de la samarreta solidària de la caminada, que enguany es tenyeix de color taronja. Les inscripcions poden fer-se de forma online a través del web www.matarocamina.org, o bé físicament al Centre de Dia Terapèutic de l'AFAM (C/ Carlemany, 10, de Mataró) de 16h a 19h; també de 10:30h a 13h i de 16:30h a 20h al Col·legi Cor de Maria i a la botiga Intersport de la ciutat, o bé els dissabtes 19 i 20 de setembre a l'estand de la Plaça Santa Anna de Mataró de 10h a 20h ininterrompudament. També es pot col·laborar amb donatius o bé comprant el cava solidari de la Caminada que a l'igual que les inscripcions d'adult, tenen un cost de 8€, mentre que les inscripcions de menors de 12 anys són a 4€. 

El 4 d'octubre, Olabautyú caminarà per l'Alzheimer i serà una de les 5.000 'formigues' que s'espera que hi participin. T'hi sumes a aquesta Experiència Memorable?






2 comentaris:

  1. Gràcies, Carme! La veritat és que es tracta d'una caminada popular per l'Alzheimer amb pocs precedents de participació similars...:D

    ResponElimina

 
© 2014 - olabautyu.com - Lydia Ruiz - Todos los derechos reservados