2/2/15

4 Idees Originals per sorprendre aquest Sant Valentí

Cap comentari:
 
La vostra història d'amor mereix un regal especial. Ja sigui perquè us agrada celebrar Sant Valentí, perquè s'apropa el vostre aniversari, o per demanar-li que es casi amb tu d'una forma memorable, sorprenent i original, a Olabautyú et proposem quatre alternatives audiovisuals amb les que segur que encertaràs. I, el més important, factibles de realitzar en el poc temps que tenim de marge. 

1. Un videoclip de la vostra cançó: regala-li un playback personalitzat sobre la vostra cançó d'amor. Digues-me quina és i la filmem amb localitzacions i plànols similars al videoclip original, o inclús personalitzant-la amb una versió 100% original. La proposta més divertida!

2. Un minireportatge sobre la vostra història: a partir d'un recorregut pels 5-8 llocs més emblemàtics que han marcat la vostra història d'amor, narrem el vostre Storytelling amb veu en off i música. Un reportatge amb tocs informatius que segur que l'arribarà a l'ànima.

3. Un tràiler de pel·lícula: aquesta opció permet múltiples variants. Podem fer un trailer a partir de vídeos i fotografies que ens facis arribar, o bé crear-lo des de 0 amb interpretacions teves i gravació d'escenes. L'opció més cinèfila!

4. Paparazzi: la més original! Us gravaré d'incògnit mentre passegeu, preneu un cafè en una terrassa, us agafeu de la mà... és a dir, als escenaris que concretem, per crear una autèntica crònica Rosa. Ideal per immortalitzar reaccions memorables, com per exemple una sorprenent proposta de casament.

Si vols quedar bé, fes-ho de forma professional. Però no t'adormis! Només falten 12 dies per a Sant Valentí!! A què esperes per trucar-me? :D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
© 2014 - olabautyu.com - Lydia Ruiz - Todos los derechos reservados