Experiències per a Empreses

Tant si ets autònom, com empresa, associació o entitat, ja sabràs que tant la comunicació escrita com l'audiovisual esdevenen imprescindibles en el dia a dia de qualsevol negoci o projecte.

OLABAUTYÚ no ofereix qualsevol servei de gabinet de premsa i comunicació, sinó experiències empresarials memorables a mida, sempre amb l'Storytelling i la connexió emocional com a base.

-Biografies corporatives: ideals per a celebracions/aniversaris d'empresa, trajectòries de negoci, com a regals per a esdeveniments, fires o salons sectorials, etc.

-Homenatges especials: jubilacions, premis a carreres empresarials, relleu generacional, etc. Tant amb l'Storytelling audiovisual com escrit...

-Memòries anuals d'empresa: en format audiovisual i dinàmic, segur que el contingut arribarà a més gent!

-Vídeos originals, breus i memorables: corporatius, d'aniversari, vídeotutorials, de procés de fabricació, making-ofs per a webs i xarxes socials, presentació de novetats, cobertura d'esdeveniments, trobades empresarials, etc.

- Redacció i revisió de tot tipus de continguts: newsletters, articles, revistes internes, discursos,  etc.

Serveis de Gabinet de Premsa: plans de comunicació, relació amb els mitjans, notes de premsa, dossiers informatius, convocatòries de premsa, trobades amb periodistes, organització de rodes de premsa, recull de press clippings, serveis de presentadora/speaker de esdeveniments, etc.


HI CONFIEN: TNS Spain - Punt Roma SL - Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer del Maresme - Can Muntanyola/Granollers Mercat - Red Jovesolides - Tres60 Comunicació - H Audiovisual, Marketing y Comunicación - Dreamland Factory - Dóna't un Impuls - 


Cap comentari:

Publica un comentari

 
© 2014 - olabautyu.com - Lydia Ruiz - Todos los derechos reservados