Experiències particulars


La nostra vida, les experiències i moments que vivim amb els nostres éssers estimats són els tresors més preuats que tenim, el millor regal que ens faran mai. Tots som protagonistes de les millors històries de vida mai escrites ni filmades.

Qualsevol moment és ideal per reviure i emocionar: declaracions d'amor, aniversaris, homenatges,  tributs obituaris, jubilacions, sorpreses, agraïments, celebracions, dates especials, benvingudes, comiats de solter/a, casaments, naixements, batejos, comunions, noces de plata, noces d'or, Nadal, Reis, Dia de la Mare, Dia del Pare, Sant Jordi, Sant Valentí, etc. Explica'm la teva idea i la convertiré en un storytelling personalitzat amb ànima pròpia. Aquests són alguns exemples d'Experiències Memorables:

BIOGRAFIES PERSONALITZADES PER ENCÀRREC: autobiografies, biografies per regalar, memòries, homenatges a éssers estimats, històries familiars, anecdotaris, receptaris, relats sobre mascotes, contes personalitzats, còmics amb protagonistes reals, històries d'amics, esports, aficions, arbres genealògics, biografies pòstumes, etc. Les possibilitats són infinites! 


STORYTELLINGS AUDIOVISUALS O VÍDEO-REPORTATGES A MIDA: les històries filmades són un recurs excel·lent per documentar i immortalitzar vides, moments i somnis, així com per transmetre missatges amb sentiment, crear llegats emotius i immortalitzar esdeveniments especials. Cròniques de moments, pel·lícules en les que tu o els teus familiars sou els protagonistes, entrevistes informatives, àudio-biografies (entrevistes d'àudio editades amb música), felicitacions originals, making-ofs de festes i esdevenimnts, vídeos divertits, playbacks' de videoclips i cançons que han marcat la teva vida, vídeos necrològics, etc. Tot és digne del millor storytelling!

VÍDEOCURRÍCULUMS CREATIUS: si ets a l'atur i estàs buscant feina, un vídeocurrículum impactant pot ajudar-te a destacar i diferenciar-te de la resta de candidats. T'ajudo a explicar la teva trajectòria, aptituds, habilitats i hobbies de forma original i professional. L'estil i el format l'adapto a la teva personalitat perquè la teva promoció sigui coherent a la teva marca personal.

ALTRES SERVEIS: si guardes diaris personals, cartes, escrits, receptes de cuina familiars, llibretes o qualsevol text de valor, puc ajudar-te a convertir-los en la teva novel·la preferida. El mateix amb les fotografies o vídeos d'aquell casament, viatge, festa o moment especial que tens guardat i amagat dins l'ordinador. Si vols que cobrin vida pròpia de forma professional, envia-me'ls, i tu i els teus sereu els protagonistes estel·lars de la pel·lícula més colpidora!


Cap comentari:

Publica un comentari

 
© 2014 - olabautyu.com - Lydia Ruiz - Todos los derechos reservados