Tallers

Olabautyú també realitza Tallers, Xerrades o Formacions Vivencials sobre Storytelling

  • 18 de juny de 2016, participació en el primer vídeo col·laboratiu del grup internacional "Storytelling for peace":
  • 20 de maig de 2106Taller Vivencial d'Storytelling de 5 hores de durada per a Jovesolides i Red Creactiva (València): Exemple d'una de les moltes activitats realitzades amb un grup de formadors i tècnics universitaris internacionals, que van practicar les bases de l'Storytelling Digital com una eina de comunicació i persuassió. 
  • Juny de 2016 Taller de Digital Storytelling a Granollers Mercat:
  • Taller "Promociona el teu negoci fent vídeos a les xarxes socials"
  • 17 de maig de 2016, de 17h a 17:30h a Can Muntanyola, Granollers: convidada a realitzar una ponència sobre Storytelling amb motiu del Dia d'Internet i les Telecomunicacions. Vine! Inscripcions gratuïtes aquí
  • Aquestes són algunes instantànies del Primer Taller d'Olabautyú, "Cuinant Storytellings", un esdeveniment realitzat per a l'associació de dones emprenedores i empresàries Dóna't un Impuls. En ell es van cuinar moltes sinèrgies entre dos sectors a priori antagònics, com poden ser el món de la pastisseria i la comunicació audiovisual. Alhora, es va aconseguir que empresàries de l'associació visquessin en primera persona i de forma experiencial la connexió emocional que aconsegueixen els Storytellings, en aquest cas audiovisuals.
     


Cap comentari:

Publica un comentari

 
© 2014 - olabautyu.com - Lydia Ruiz - Todos los derechos reservados