3/12/15

What if fairies do exist? A different Storytelling

Cap comentari:
 
 Clica aquí per veure l'Storytelling


I si resulta que el nostre dia a dia està ple de fades madrines que desitgen ser descobertes? Els contes les descriuen d'una manera màgica i misteriosa, i no s'equivoquen del tot... Són unes criatures fantàstiques i subtils que vetllen per nosaltres de moltes maneres, malauradament sovint de forma desapercebuda per tots nosaltres. Segons moltes tradicions i llegendes, però, és possible provocar el seu contacte amb elles. Jo no només dono fe que així és, sinó que us explicaré la meva experiència perquè la poseu en pràctica vosaltres mateixos. Veureu què n'és de senzill!

MANUAL D’INSTRUCCIONS PER TROBAR LES VOSTRES FADES MADRINES

  1. Ves al teu racó preferit per desconnectar de la rutina: ves-hi sol i sense presses.
  2. Tanca els ulls i obre la ment
  3. Utilitza la teva memòria: deixa que el teu cap faci un viatge en el temps, un viatge al bagul dels records
  4. Pensa en totes aquelles dones que hagin marcat la teva biografia. Voilà! Per art de màgia seràs conscient de totes les fades madrines que t’envolten!
  5. Un cop detectades, visualitza quin és l’element, l’objecte o la vivència més entranyable que hagis viscut amb elles
  6. Posa’t a l’acció! Recopila aquests ‘ingredients’ i elaborar un ritual específic per a cada fada madrina.
  7. Sorprèn-les quan menys s’ho esperin, fent-les viure una Experiència Memorable exclusiva per a cadascuna d’elles. Aquí teniu un exemple: The Fairies of Olabautyú
Si seguiu aquesta petita guia no us penedireu, donat que creareu una aura emocional realment expansiva. En el meu cas concret, en ser conscient de l’afortunada que era, vaig sentir la imperiosa necessitat d’agrair a les meves fades madrines les vitals i significatives petjades que havien deixat en mi. Com ho vaig fer? Recopilant fotografies especials i elements quotidians amb una forta connexió metafòrica i emocional amb elles. 

  
      
I per acabar de materialitzar i immortalitzar aquesta nova experiència memorable amb elles, les vaig filmar en el moment de sorprendre-les, regalant-les el millor dels obsequis: emocions i una nova història que marcaria per sempre les nostres vides. Us atreviu a fer-ho amb les vostres? Per Nadal i sempre: regaleu emocions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
© 2014 - olabautyu.com - Lydia Ruiz - Todos los derechos reservados