Aquest dissabte, 5 de març, té lloc la segona edició de la jornada "Alimenta el teu negoci", un esdeveniment organitzat per Dónat un Impuls i dirigit a dones empresàries i emprenedores amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Enguany, el lema és "L'essència ets tu", i estarà centrada "en nosaltres mateixes, en el nostre benestar i com aquest influeix en el nostre negoci", segons paraules de l'entitat. Aquí teniu l'enllaç amb tota la informació sobre la 2a Edició d'"Alimenta el teu Negoci".
En aquesta primera edició, Olabautyú va participar com a moderadora d'una de les taules rodones, concretament de la taula que portava per títol "Cuina Casolana". Es va tractar d'un punt d’intercanvi envers ser empresària, però des de la seva vessant pràctica i
vivencial. Què va motivar les ponents a ser empresàries? Quines
decisions difícils van haver de prendre? Com van aconseguir superar els moments
de pors i inseguretats? Quins camins van seguir per mantenir les seves llargues
trajectòries empresarials? En definitiva, es van exposar tres receptes empresarials molt enriquidores i variades
perquè el públic assistent prengués nota i alimentés els seus negocis -o
futurs projectes empresarials-, amb els encerts, errors i consells de les ponents.
D’entre totes les reflexions i
experiències que van compartir la Mirla Angulo, d'Angulo
y Asociados, la Carme Riera, del Club de Llars
Ecològiques Amwayi la Míriam Cerdán, de K de
Marketing, es va arribar a la conclusió que la recepta bàsica per a l’èxit
empresarial està en planificar
molt bé el salt abans de llençar-se a l’aventura: és a dir, que el pla
d’empresa i especialment el pla de màrqueting són els dos ingredients d’èxit de
qualsevol projecte empresarial.
Les altres dues taules rodones, "Cuina
d'autor" i "Cuina de Fusió, les van dirigir la Marta Hernández,
de ComunicAcció, SL, i la Roser Manté, dues grans professionals del món
de la comunicació, les quals van comptar amb ponents de la talla de Anca
Raluca, de la Llar d'Infants Anca, Esther Cols, de Girabel
Dulces Creaciones, Anna de Quiros, de Cobertis
Corredoria d'Assegurances, Maria Barranco, d'Ole
mis Faldas, i Guernica Facundo, de LabCoop.
No van faltar tallers engrescadors, com el "Taller
de Lego", "Creant hàbits per a l'èxit", de Valentina Thorner, o "Da un
Paso adelante", dirigit per Laura Fernández, sense oblidar-nos de l'enriquidor networking
final.
Emprenedores, futures emprenedores i empresàries: us animo
fermament a que no us perdeu l'edició d'enguany! Ens veiem, doncs, aquest
dissabte 5 de març, a partir de les 9:30h, a la II Edició de "Alimenta el
teu Negoci" (Tecnocampus, Mataró).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada