28/11/14

Dones amb Empenta

Cap comentari:
 

El passat de 29 de novembre de 2014 vaig tenir el plaer de ser convidada al Sopar del Primer Aniversari de l'Associació de Dones Emprenedores Empenta Granollers, una entitat jove però plena d'entusiasme, energia i grandíssimes professionals de sectors ben diversos. 

Vaig conèixer l'associació arrel del curs "Pla d'Entrenament de 40 Hores per a Dones Emprenedores", organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Granollers i Granollers Mercat, i conduït per l'entusiasta entrenadora d'emprenedors Maria Batet i els seus Valor d'Emprendre


El millor obsequi que ens podia fer la Maria Batet en finalitzar el curs: un potet ple del seu entusiasme!


Les 40 hores d'entrenament amb el mètode 180º de la Maria Batet han deixat una important empremta, ja que s'han traduït en aprenentatge, amistats, suport, sinèrgies i xarxa.

Andrea Canelo, regidora de Promoció Econòmica i Relacions amb les Empreses, el Comerç i el Turisme, va ser l'encarregada de lliurar els diplomes a les emprenedores, algunes de les quals van exposar l'estat dels seus projectes i negocis.









Empenta Granollers va tancar l'acte amb una enriquidora taula rodona d'intercanvi d'experiències.  


En definitiva, Empenta Granollers és un una d'aquelles entitats de les quals t'enamores a la primera cita. Connectes a l'instant! Acollidora, empàtica i amb molta iniciativa, l'associació ofereix un suport formatiu i emocional en el desenvolupament professional i empresarial de la dona emprenedora. I és que emprendre un negoci no és fàcil. Si bé convertir les teves passions en la teva professió t'omple de satisfacció i d'orgull, no podem obviar que el camí de l'emprenedoria és una muntanya russa d'emocions, dubtes i dificultats. Fer xarxa, crear sinèrgies i compartir neguits, entusiasme, valentia i il.lusions és vital per fer créixer qualsevol projecte o negoci. 

Tot un plaer haver gaudit amb vosaltres d'aquesta celebració tan especial!

Empenta Granollers és una d'aquelles entitats de les que t'enamores a la primera cita. Connectes a l'instant! Acollidora, empàtica i amb molta iniciativa, l'associació ofereix un suport formatiu i emocional en el desenvolupament professional i empresarial de la dona emprenedora. I és que emprendre un negoci no és fàcil. Si bé convertir les teves passions en la teva professió t'omple de satisfacció i d'orgull, no podem obviar que el camí de l'emprenedoria és una muntanya russa d'emocions, dubtes i dificultats. Fer xarxa, crear sinèrgies i compartir neguits, entusiasme, valentia i il.lusions és vital per fer créixer qualsevol projecte o negoci. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
© 2014 - olabautyu.com - Lydia Ruiz - Todos los derechos reservados