27/3/15

Com sorprendre i emocionar en un 40 Aniversari

Cap comentari:
 
Els Storytellings Audiovisuals per a Particulars sempre estan carregats d'un excel·lent còctel d'emocions. A priori, la càmera genera molt de respecte, però després d'uns escassos minuts, la connexió, el feeling, sorgeix per art de màgia:  És aleshores quan una explosió de sentiments aflora i traspassa la pantalla. Aquest és el meu principal objectiu cada vegada que entrevisto i gravo algú: connectar amb ell per extreure el millor de les seves emocions.


Abans de trobar-me amb els entrevistats, acostumo a enviar-los un petit qüestionari amb preguntes personalitzades. Es tracta tan sols d'una petita guia que els ajudi a fer la vista enrere, a visualitzar els millors records, moments i experiències memorables viscudes amb l’homenatjat. Tot i així, malgrat els nervis inicials abans citats, les entrevistes d’Olabautyú sempre acaben sent unes relaxades converses carregades d’espontaneïtat, dinamisme i naturalitat en estat pur.

Demà, 28 de març, serà un gran dia: em desplaço a Granollers per iniciar el Pla de rodatge d’un Storytelling en honor als 40 anys d’un vallesà. Les dates assenyalades, com poden ser els aniversaris especials, són el pretext idoni per desmarcar-se amb un regal colpidor, original i 100% a mida. Un Storytelling que narri de forma creativa i professional la història d’un familiar, amic, parella o company de feina. Un reportatge audiovisual que mostri la seva trajectòria de vida i el seu protagonisme dins el nucli familiar, el grup d’amics, els companys de feina... i inclús la seva petjada a la ciutat i al món.

Hi ha molts estils i formats: storytellings creatius, documental-informatius, entrevistes, lipdubs, storytellings musicals... Les possibilitats són infinites i sempre úniques!

Ja estic desitjant embarcar-me en aquesta Experiència Memorable. Pròximament, el següent capítol 


Continuarà...









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
© 2014 - olabautyu.com - Lydia Ruiz - Todos los derechos reservados