10/12/14

Viatge al centre d'un mateix

Cap comentari:
 

Agafar un bitllet d’avió i marxar a un país exòtic o a un indret amb una cultura totalment diferent a la nostra és una experiència molt enriquidora i alhora constructiva. Viatjant es desperta el nen que tots portem a dins, el nen curiós que té gana d’experimentar coses noves, de conèixer altres realitats i maneres d’entendre la vida. És plaent i ens aporta benestar físic i mental. 

Però, per viure aventures de debò, aquelles que et posen la pell de gallina i perduren per sempre més, no cal anar-se’n gaire lluny. Nosaltres som el millor viatge que farem a la vida. Darrera de cada persona s’amaguen infinitats de tresors que reclamen ser redescoberts. Som pura inspiració! Perquè una de les claus de la felicitat és conèixer-se millor: esbrinar i aprofundir sobre les nostres arrels, fer la vista enrere i observar quines decisions han marcat la nostra vida, qui ha estat determinant, què ens ha fet créixer i de quina manera, per què som com som, de què ens en penedim, quins somnis ens queden per complir... 



El desafiament de fer memòria, de rescatar cada record de la teva vida i compartir-lo fa que valoris millor el que tens, creixes com a persona, estimules i fas créixer el teu cervell. Alhora, contribueixes a que les generacions futures comprenguin millor d’on vénen així com l'importantíssim valor de les experiències vitals.



Però fer memòria no sempre és suficient. Cal deixar petjada, un llegat escrit o audiovisual que perduri per sempre. Només a per a tu, per a aquella persona tan especial o per unir encara més la teva família. Un elixir que en moments alegres t'endolceixi encara més la vida i en els amargs et serveixi com a vàlvula regenerativa. Perquè... sentir-nos protagonistes de les millors històries ens fa sentir més vius que mai! 
Si t’agrada viatjar acompanyat d’un professional, jo estic a la teva disposició per guiar-te en les teves millors vacances, ja sigui reorientant escrits perduts en un calaix desastre o disc dur, o bé embarcant-nos junts des de zero en el teu paradís personal. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
© 2014 - olabautyu.com - Lydia Ruiz - Todos los derechos reservados