19/4/16

Vet aquí una vegada... Olabautyú a Uganda

Cap comentari:
 
Vet aquí un divendres al vespre qualsevol, quan la Lydia rep un missatge directe al seu Twitter @olabautyu:
- Bona tarda. Et segueixo pensant que igual ens pots ajudar a explicar una petita història...

La Lydia es va sentir molt feliç en rebre aquella notificació, però no era realment conscient que aquell primer contacte es traduiria pocs dies després en la participació d'Olabautyú en un projecte solidari de caire internacional.

A l'endemà d'aquell missatge, la Lydia llegia un correu electrònic amb tot un seguit d'informacions sobre un amateur equip de futbol de Les Franqueses del Vallès, anomenat A.E. Ramassà. No era un club esportiu qualsevol. De seguida va veure que tenia un tarannà humanitari molt especial.

- Carai! Es tracta del primer equip de tota Europa que organitza partits amistosos amb els principals equips de lliga del continent africà!-, es deia la Lydia plena d'estupefacció mentre llegia...
- I ho fan amb una pretensió 100% solidària: aportar Kgs de material esportiu, escolar i informàtic a les escoles més desfavorides de la zona. Increïble!
Aquella fusió d'esport i solidaritat va captivar la Lydia des del segon 0.


Dos dies després, Olabautyú parlava per telèfon amb en Jordi Grivé, l'entrenador del Ramassà, qui li explicava amb profunda passió i orgull la consolidació d'un projecte altruista que va arrencar l'any 2014 a Etiòpia. Una aventura que van continuar al 2015 a la República de Benín i que enguany, en poc menys de dues setmanes, viurien a Uganda.

-Que si viatjaria amb vosaltres per fer-vos un storytelling?-, repetia la Lydia emocionada en una reunió presencial amb l'equip directiu del Ramassà.
-I tant, sens cap mena de dubte!-, va afirmar sense pensar-s'ho. S'havia produït una connexió emocional que no podia deixar escapar!
Diumenge 10 d'abril l'A.E. Ramassà trucava a Olabautyú per confirmar-li definitivament la seva participació en l'Expedició Solidària d'aquest 2016.
-Olabautyú a Uganda, wow!- es repeteix cada dia la Lydia encara sense creure-s'ho del tot.

Aquest diumenge passat 17 d'abril tenia lloc al restaurant El Trull de Granollers una trobada amb bona part dels jugadors del club, una última pressa de contacte abans de partir cap a l'Àfrica i que podeu veure en aquesta Notícia de VOTV 

I vet aquí un gos i vet aquí un gat que aquest conte només acaba de començar. Una Experiència Memorable que Olabautyú està a punt de viure durant 9 dies amb aquests herois del futbol, guardonats amb el premi Olimpia de la Diputació de Barcelona.

Continuarà!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
© 2014 - olabautyu.com - Lydia Ruiz - Todos los derechos reservados